2012-09-10

Humanure in 2013 Permaculture Calendar - Alomszék a 2013-as permakultúra naptárban

A picture from the EcoVision blog was chosen to be the photo for the month of June in the 2013 Permaculture Calendar. On the picture Gergő and Dávid are buliding a structure for the humanure composting system in Gagybátor.

The calendar is filled with inspirational and thought provoking images that support and reinforce your values every day of the year. The photos in the Calendar illustrate the twelve permaculture design principles, and are all examples of locally appropriate sustainable living and design.

~ - ~

Az EcoVision blog egyik fotóját válsztották ki a 2013-as Permakultúra Naptár június hónapjához. A képen Gergő és Dávid építenek egy komposztálót a gagybátori alomszékhez.

A naptár tele van inspiráló és gondolat ébresztő képekkel, melyek az év minden napján támogatják és erősítik az értékeidet. A naptárban lévő fotók a tizenkét tervezési elvet illusztrálják és minegyikük egy-egy helyi példát mutat be megfelelő és fenntartható életről és tervezésről.If you would like more info on the Calendar or want to have one of these and support Permafund in Australia, clikk here or go to www.permacultureprinciples.com.

~ - ~

Ha több infót szeretnél a naptárról vagy te is szeretnél egyet és támogatnád az ausztráliai Permafund-ot, kattints ide vagy látogasd meg a www.permacultureprincilples.com-ot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése