2012-01-12

Little bird teaches permaculture - Egy kismadár permakultúrát tanít


From a distance it looks like a regular cute little bird nest, just like any other. But behold, let's get a bit closer...
 - 
Távolról olyan mint egy aranyos kis madárfészek, csak úgy mint minden kis fészek. Ám közelebb lépve láss csodát...
A beautifully woven nest with a modern touch.
Nature is not picky. When I first spotted this, it was a huge revelation. What a resourceful little bird: the unwanted fishing line is waste for one and resource for the other. There is no such thing as waste. I will copy the patterns of nature. I want to be this little bird.
 - 
Gyönyörű madárfészek a kor szellemének érintésével.
A természet nem válogat. Amit megláttam ezt a kis fészket, azt hiszem megvilágosodtam. Micsoda leleményes kismadár: az eldobott horgász zsinór valakinek szemét, míg másnak alapanyag. Olyan nincs, hogy valami hulladék. Alkalmazni fogom a természet mintáit. Szeretnék ez a kismadár lenni.There is way much more to this picture than what a caption can bare. Let me know what the little bird tells you in the comment section.
~ - ~
Ez a kép sokkal többet mond, mint ami egy képaláírásba belefér. Ha van kedved, kérlek oszd meg a kommentben, hogy téged mire emlékeztet a kismadár.

1 megjegyzés:

 1. Sziasztok!

  Az Évkerék Ökotanya szerint szentesiek vagytok, akár csak mi. Az érdeklődésünk hasonló, így szívesen felvennénk Veletek a kapcsolatot, de nem találok elérhetőséget sehol a blogon. (lehet, hogy én nem vagyok elég alapos...)

  Az én címem: nagymarietta@freemail.hu

  Jó munkát kívánok Nektek!

  Marietta

  VálaszTörlés